Magyar ételek

Egyéb







Kaszinótojás

A fŇĎtt toj√°sok als√≥ fel√©t lev√°gjuk, hegyes k√©ssel a s√°rg√°kat kiszedj√ľk (a lev√°gott feh√©rj√©ket hozz√°daraboljuk a franciasal√°t√°hoz), √°tt√∂rj√ľk √©s a fel√©t tejsz√≠nnel, must√°rral, szardellapaszt√°val, s√≥val, egy csipet cukorral elkeverj√ľk, majd megt√∂ltj√ľk vele a toj√°sokat. Tehet√ľnk a t√∂ltel√©kbe s√ľlt vagdal√©kot is. Hossz√ļk√°s t√°lon a franciasal√°t√°b√≥l alapot k√©sz√≠t√ľnk, √©s fel√°ll√≠tjuk r√° a toj√°sokat. A megmaradt toj√°ss√°rg√°b√≥l a tejsz√≠nnel tart√°rm√°rt√°st k√©sz√≠t√ľnk, √©s a toj√°sokat meg a sal√°t√°t le√∂ntj√ľk vele. (Citromkarik√°kkal, kock√°ra v√°gott aszpikkal, z√∂ldpetrezselyemmel d√≠sz√≠thetj√ľk.)

Hozzávalók:
- 4 toj√°s
- 2 dl tejszín vagy tejföl
- 2 dkg vaj
- must√°r, szardellapaszta, franciasal√°ta


A közzététel dátuma: 2008-12-21



 5 

Összesen: 27 db




Magyar ételek
Tojás ételek


Látogatók száma: 718705