Magyar ételek

Egyéb







Paradicsomos toj√°s

A friss paradicsomb√≥l pir√≠tott paradicsomot k√©sz√≠t√ľnk. A toj√°sokat egy t√°lk√°ban fel√ľtj√ľk, tejf√∂lt vagy tejsz√≠nt adunk hozz√°, megs√≥zzuk, √©s j√≥l elkeverj√ľk, mint a r√°ntott√°t szok√°s. MegfelelŇĎ nagys√°g√ļ serpenyŇĎben a zs√≠rt megforr√≥s√≠tjuk, bele√∂ntj√ľk a toj√°st, √©s vill√°val keverve addig s√ľtj√ľk, am√≠g kezd √∂ssze√°llni. Ekkor a k√∂zep√©t megt√∂ltj√ľk a pir√≠tott paradicsommal, az alj√°t megpir√≠tjuk, √©s k√©toldalt r√°hajtjuk a sz√©l√©t √ļgy, hogy a pir√≠tott paradicsom benne maradjon a toj√°slep√©nyben. Azonnal elŇĎre meleg√≠tett t√°lca bor√≠tjuk ki √ļgy, hogy az alja legyen fel√ľl, √©s az omlettnek sz√©p hossz√ļk√°s alakja legyen. Tetej√©re √≠zl√©s szerint szem√©lyenk√©nt egy v√©kony forr√≥ zs√≠rban s√ľt√∂tt, sov√°ny sonkaszeletet tehet√ľnk. Fejes sal√°ta illik hozz√°.

Hozzávalók:
- 30 dkg friss paradicsomból pirított paradicsom
- 8 toj√°s
- 1/2 dl tejszín vagy tejföl
- 4 dkg zsír
- só


A közzététel dátuma: 2008-12-26



 10 

Összesen: 27 db




Magyar ételek
Tojás ételek


Látogatók száma: 701049