Magyar ételek

Egyéb







Toj√°somlett, sonk√°val

Omlett: A toj√°st sz√©tv√°lasztjuk. A feh√©rj√©t s√≥val kem√©nyre verj√ľk. S√°rg√°j√°t fŇĎzŇĎkan√°llal hozz√°keverj√ľk. Liszttel meghintj√ľk, kicsit elkeverj√ľk. Borssal, szerecsendi√≥val meghintj√ľk. Forr√≥ olajban az omlettet kb. 7 percig lefedve s√ľtj√ľk.

K√≠nai kel: A hagym√°t, s√°rgar√©p√°t megtiszt√≠tjuk, a hagym√°t karik√°ra v√°gjuk, s√°rgar√©p√°t hossz√°ban bemetssz√ľk, √©s karik√°ra v√°gjuk. Kev√©s v√≠zben mindkettŇĎt kb. 5 percig p√°roljuk. A k√≠nai kelt hozz√°adjuk √©s elk√©sz√≠tj√ľk. V√©g√ľl a cs√≠kokra v√°gott sonk√°t hozz√°keverj√ľk √©s felforr√≥s√≠tjuk.

Hozzávalók:
Omlett:
- 4 toj√°s
- 10 dkg liszt
- 3 dkg vaj
- kevés só, bors, szerecsendió

Kínai kel:
- 2 hagyma
- 1 sárgarépa
- 30 dkg kínai kel
- 25 dkg sonka



A közzététel dátuma: 2009-01-03



 19 

Összesen: 27 db




Magyar ételek
Tojás ételek


Látogatók száma: 701063