Magyar ételek

Egyéb







Töltött tojás

A kem√©ny toj√°soknak v√°gjuk le a laposabbik cs√ļcs√°t, szedj√ľk ki belŇĎl√ľk kiskan√°llal vagy mokk√°skan√°llal a s√°rg√°j√°t √ļgy, hogy a toj√°sfeh√©rje s√©rtetlen maradjon. A reszelt hagym√°t pir√≠tsuk meg az olajban, tegy√ľk bele a gomb√°t, p√°roljuk meg, majd s√ľss√ľk zs√≠rj√°ra. Tegy√ľk bele az apr√≥ kock√°ra v√°gott sonk√°t, a konyakot, a v√∂r√∂sbort, a must√°rt, a toj√°sok s√°rg√°j√°t. Meghintj√ľk, ha sz√ľks√©ges, egy kev√©s zsemlemorzs√°val is. Ezzel a massz√°val megt√∂ltj√ľk a kiv√°jt toj√°sokat. Visszahelyezz√ľk a lev√°gott feh√©rjecs√ļcsokat, √©s a toj√°sokat lisztbe, toj√°sba, morzs√°ba forgatjuk. Forr√≥ olajban kir√°ntjuk.

Hozzávalók:
- 8 toj√°s
- 10 dkg gomba
- 10 dkg sonka
- 1 kan√°l reszelt hagyma
- 1 kan√°l olaj
- 3 cl konyak
- 1/2 dl vörös bor
- 1 kan√°l must√°r

Bund√°z√°shoz:
- liszt, toj√°s, morzsa, zs√≠r aki s√ľt√©shez


A közzététel dátuma: 2009-01-11



 26 

Összesen: 27 db




Magyar ételek
Tojás ételek


Látogatók száma: 709031