Magyar Ă©telek

Egyéb







Csomboros zöldbab

A babot megtisztítjuk, megmossuk, kuktába tesszük, és leöntjük 1 dl olajjal. (Nem kell feldarabolni.) Rátesszük a cikkekre vágott paradicsomot, a vöröshagymát, a fokhagymát. Megsózzuk, borsozzuk, teszünk rá egy kevés borsikafüvet. Öntünk rá 1 dl vizet is. Az edényt lezárva 25-30 percig pároljuk. Tálba szedjük, és a tetejére reszelt sajtot hintünk. Gazdagíthatjuk 20 dkg, metéltre vágott füstölt hússal is.
 
Hozzávalók:
- 1 kg zöldbab
- 1 dl olaj
- 4 paradicsom
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 dkg reszelt sajt
- 20 dkg füstölt hús
- só, bors, borsikafű

A közzététel dátuma: 2009-01-15



 3 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 701528