Magyar Ă©telek

Egyéb







Fokhagymás paradicsom

Serpenyőben a zsírt felhevítjük, és egy kis fej apróra vágott hagymát félig megpirítunk benne. Rátesszük a jól megmosott és kisebb cikkekre vágott gombát, és nagy lángon, állandó keverés mellett, 2-3 percig pirítjuk. Ezután beletesszük a 2 cikk szétzúzott, apróra vágott fokhagymát, és elkeverjük benne. Végül beletesszük a jól megmosott és cikkekre vágott friss paradicsomot, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük apróra vágott zöldpetrezselyemmel, és nagy lángon, állandóan rázogatva és keverve, néhány percig együtt pirítjuk. Azonnal forrón tálaljuk - önálló fogásként - vagy sültek, frissensültek mellé köretnek.
 
Hozzávalók:
- 30 dkg friss paradicsom (apró, kemény húsú)
- 25 dkg gomba
- 6 dkg zsĂ­r
- só, törött bors, hagyma, fokhagyma, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2009-01-21



 9 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 701560