Magyar Ă©telek

Egyéb







Fűszeres sonkás töltött hagyma

A hagymákat megtisztítjuk, és 2 percre forrásban levő vízbe dobjuk. Tetejüket levágjuk, belsejüket kivájjuk, s teszünk beléjük egy paradicsomot, amelynek magházát szintén kivájtuk. A főtt rizsbe keverjük a kockára vágott sonkát, tojásokat és a fűszereket. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a paradicsomokat. Tepsibe rakjuk, húslevest öntünk alá, és sütőben kb. 40 percig pároljuk (lehetőleg alufóliával lefedve). A kivájt hagymát és paradicsomot megpároljuk, és amikor megpárolódott a hagyma, a tepsi be tesszük. A hagymák tetejére reszelt sajtot hintünk, és még egyszer átsütjük.
 
Hozzávalók:
- 4 nagy fej vöröshagyma
- 4 paradicsom
- 20 dkg főtt rizs
- 3 tojás
- 10 dkg sajt
- 15 dkg sonka
- 1 dl hĂşsleves
- 15 dkg reszelt sajt
- só, bors, kakukkfű, szurokfű, petrezselyem, kapor

A közzététel dátuma: 2009-01-23



 11 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 719218