Magyar ételek

Egyéb







Hortobágyi burgonya

A zsírt vagy vajat habosra keverjük. Hozzáadjuk a karikára vágott főtt rózsa-burgonyát, a tejfölt, tojást, a darált főtt sonkát, a karikára vágott lángolt kolbászt, a karikára vágott főtt tojást, megsózzuk, megborsozzuk, óvatosan összekeverjük, tűzálló tálba tesszük, majd közép meleg sütőben megsütjük. Tetejére tejföl kerüljön.
 
Hozzávalók:
- 10 dkg zsír vagy vaj
- 40 dkg rózsa-burgonya
- 2 pohár tejföl
- 3 tojás
- 15 dkg főtt sonka
- 15 dkg kolbász
- 4 db tojás
- só, bors

A közzététel dátuma: 2009-01-27



 16 

Összesen: 103 db




Magyar ételek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 700570