Magyar Ă©telek

Egyéb







Húsos káposzta

A hagymát apróra vágjuk, és az összezúzott fokhagymával együtt zsírban megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, megsózzuk, fűszerezzük, és egy kevés vízzel felöntve félpuhára pároljuk. Tűzálló tál aljára helyezzük a kissé sózott, széles metéltre vágott káposztát, rátesszük a negyedekre vágott, meghámozott paradicsomot, végül levével együtt ráöntjük a húst. Fedővel letakarva, a sütőben puhára pároljuk. Ha elfőtte a levét, és még nem puha, egy kevés vizet öntünk alá.
 
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéslapocka
- 10 dkg hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kg friss fejes káposzta
- 25 dkg paradicsom
- 10 dkg zsĂ­r
- bors, só, babérlevél

A közzététel dátuma: 2009-01-29



 18 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 733084