Magyar ételek

Egyéb







J√°szs√°gi k√°poszta

A k√°poszta torzs√°j√°t √©s k√∂zep√©t kiv√°jjuk, hogy min√©l nagyobb √ľreget kapjunk. A fejet forr√≥ v√≠zbe t√©ve n√©h√°ny percig p√°roljuk. Vigy√°zzunk, hogy a k√°poszta levelei sz√©t ne hulljanak. A dar√°lt h√ļsba keverj√ľk a p√°rolt rizst, s√≥val, borssal, pirospaprik√°val, borsikafŇĪvel, reszelt gy√∂mb√©rrel fŇĪszerezz√ľk, √©s a k√°poszt√°ba t√∂mj√ľk a t√∂ltel√©ket. A f√ľst√∂lt szalonn√°t apr√≥ra v√°gva kiolvasztjuk. A t√∂lt√∂tt k√°posztafejet tŇĪz√°ll√≥ t√°lba helyezz√ľk, le√∂ntj√ľk a forr√≥ szalonn√°val. A toj√°sokat elkeverj√ľk a tejf√∂llel, √©s ezt is a k√°posztafejre √∂ntj√ľk. Tesz√ľnk r√° n√©h√°ny vajdarabk√°t, √©s forr√≥ s√ľtŇĎben j√≥l √°ts√ľtj√ľk.
 
Hozzávalók:
- 1 fej k√°poszta
- 50 dkg dar√°lt sert√©sh√ļs
- 10 dkg rizs
- 5 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 3 toj√°s
- 2 dl tejföl
- 3 dkg vaj
- s√≥, bors, pirospaprika, gy√∂mb√©r, borsikafŇĪ

A közzététel dátuma: 2009-02-01



 21 

Összesen: 103 db




Magyar ételek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 701531