Magyar Ă©telek

Egyéb







Karalábé fészek

A megtisztított karalábékat és a metéltre vágott leveleket sós vízben puhára főzzük, jól lecsurgatjuk. A karalábéfejek belsejét kis kanállal kikaparjuk. Kivajazott tűzálló tál aljára helyezzük a karalábéforgácsot és a leveleket. Ráhelyezzük a kifúrt fejeket. Az egész tojásokat a tejjel összekeverve jól felverjük, megsózzuk, és a karalábéfejek üregébe öntjük. Egy vajdarabkát teszünk mindegyikre, és megszórjuk reszelt sajttal. Meleg sütőbe téve addig sütjük, amíg a tojás kocsonyásodni nem kezd.
 
Hozzávalók:
- 8 új karalábé
- 4 tojás
- 1 dl tej
- 5 dkg vaj
- 3 dkg reszelt sajt
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-02-03



 26 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 700580