Magyar Ă©telek

Egyéb







Karfiol hĂşssal sĂĽtve

A karfiolt megtisztítva rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük. A húst megdaráljuk, 2 dkg zsírban 1 kiskanál apróra vágott hagymát megpirítunk, és a húst megpároljuk benne. Egy kizsírozott tűzálló tálban a karfiolt a hússal összerakjuk. 3 dkg zsírból, 2 dkg liszttel és a paradicsomból vékony mártást készítünk, csont- vagy húslevessel 2 dl-re hígítjuk, és a rakott karfiolra öntjük. Forró sütőben kb. 10 percig sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 40 dkg sertéshús
- 5 dkg zsĂ­r
- 1 dl paradicsomlé vagy hígított paradicsompüré
- 2 dkg liszt
- hagyma, sĂł

A közzététel dátuma: 2009-02-05



 28 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 718608