Magyar ételek

Egyéb







Karfiolos rakott burgonya

A karfiolt s√≥s v√≠zben megfŇĎzz√ľk. A burgony√°t h√©j√°ban megfŇĎzz√ľk, majd megh√°mozzuk √©s karik√°ra v√°gjuk. A tejf√∂lt j√≥l elkeverj√ľk k√©t toj√°ssal. Egy tŇĪz√°ll√≥ t√°lat bezs√≠rozunk, √©s morzs√°val meghintj√ľk. Rakunk r√° egy sor burgony√°t, erre egy sor kem√©ny toj√°s-karik√°t, erre egy sor r√≥zs√°j√°ra szedett, lecsurgatott karfiolt. R√°√∂ntj√ľk a tejf√∂lben elkevert toj√°st, √©s megsz√≥rj√°k reszelt sajttal, majd folytatjuk a r√©tegek lerak√°s√°t. A tetej√©re √∂ntj√ľk a marad√©k tejf√∂lt, r√°sz√≥rjuk a reszelt sajt marad√©k√°t, √©s a s√ľtŇĎben pirosra s√ľtj√ľk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 3 kem√©nyre fŇĎz√∂tt toj√°s
- 50 dkg burgonya
- 2 toj√°s
- 2 dl tejföl
- 10 dkg reszelt sajt
- só, zsemlemorzsa

A közzététel dátuma: 2009-02-07



 33 

Összesen: 103 db




Magyar ételek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 708193