Magyar Ă©telek

Egyéb







Káposztafözelék

A káposztát csíkokra vágjuk, és forró sós vízben, a szalonnával együtt, félpuhára főzzük. Világos hagymás rántást készítünk, ezzel a főzeléket berántjuk, kaporral köménymaggal ízesítve teljesen puhára főzzük. Végül ízlés szerint gyengén ecetezzük. Tálaláskor tejföllel meglocsoljuk, és a szalonnát szeletekre vágva a tetejére helyezzük.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg káposzta
- 5 dkg liszt
- 20 dkg szalonna
- 1 dl tejföl
- 2 dkg hagyma
- 1,5 dkg sĂł
- kapor, köménymag

A közzététel dátuma: 2009-02-11



 22 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 709073