Magyar Ă©telek

Egyéb







Kelrolád

A húst megdaráljuk a szalonnával együtt, hozzákeverjük a fűszereket, a finomra vágott petrezselymet, a tojások. sárgáját és habját. A kelleveleket leforrázzuk és egy szalvétára kirakjuk, a tölteléket rákenjük és felcsavarjuk. A két végét bekötjük, és forrásban levővízbe helyezve 50 percig főzzük. Hosszúkás tálra rakva tálaljuk, meghintjük reszelt sajttal.
 
Hozzávalók:
- 25 dkg főtt vagy sült hús
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1/2 dl tejföl
- 1 kanál zsemlemorzsa
- 2 tojás
- 7 szép fehér kellevél
- 5 dkg sajt
- só, petrezselyem, törött bors

A közzététel dátuma: 2009-02-16



 36 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 725493