Magyar Ă©telek

Egyéb







Paplanos hagymás burgonya

Egy kevés zsírban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. A burgonyát meghámozzuk, káposztareszelőn megreszeljük, és a pirított hagymával elkeverjük. Tűzálló tálat vékonyan megvajazunk, meghintjük zsemlemorzsával és reszelt sajttal. Beletesszük a burgonyát, a tetejét elsimítjuk, betakarjuk vékony sajtszeletekkel, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és a sütőben, felső lángon, szép pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 kg héjában főtt burgonya
- 5 dkg zsĂ­r
- 1 fej vöröshagyma
- 3 kanál zsemlemorzsa
- 3 kanál reszelt sajt
- 10 dkg sajt (vékony szeletben)
- 5 dkg vaj
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-02-22



 42 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 718408