Magyar Ă©telek

Egyéb







Paprikás virsli burgonyával

A hámozott burgonyát sós vízben megfőzzük, megtörjük, és tejjel, vajjal, sóval, szerecsendióval burgonyapürét készítünk belőle. Jól elkeverjük, hozzáadjuk még a 2 tojássárgáját. A hagymát finomra vágjuk vagy megreszeljük, az olajban halványsárgára pirítjuk. Meghintjük pirospaprikával, sót, egy kevés vizet adunk hozzá, és a keresztben bevagdalt virsliket átsütjük benne. A burgonyát hosszúkás formában tálra halmozzuk, a virsliket keresztben ráhelyezzük, és ráöntjük a paprikás levet.
 
Hozzávalók:
- 4 pár virsli
- 50 dkg burgonya
- 3 dl tej
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 3 dkg vaj
- 2 tojássárgája
- pirospaprika, sĂł, szerecsendiĂł

A közzététel dátuma: 2009-02-24



 44 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 718394