Magyar Ă©telek

Egyéb







Paradicsomos káposzta

A káposztát ujjnyi szeletekre vágjuk, és az apróra vágott hagymával együtt forrásban levő sós vízbe téve puhára főzzük. Sötét zsemle színű rántást készítünk, paradicsommal fölengedjük, és a káposztára öntjük. Tíz percig főzzük, és cukorral ízesítjük. Bármilyen feltéttel tálalhatjuk.
 
Hozzávalók:
- 1,25 kg édes káposzta
- 5 dkg zsĂ­r
- 8 dkg liszt
- 1 kg friss paradicsom vagy 25 dkg konzerv
- 2 dkg hagyma
- 5 dkg cukor
- 1,5 dkg sĂł

A közzététel dátuma: 2009-02-25



 45 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 700547