Magyar Ă©telek

Egyéb







Paradicsomos zöldbab

Sós vízben megfőzzük az ujjnyi darabokra vágott zöldbabot, majd levét jól lecsurgatjuk. Közben a vajban (vagy ennek megfelelő zsírban) üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a szép húsos, kicsumázott és kockára vágott zöldpaprikát, a ketchupot, az ecetet (vagy 2 evőkanál borecetet), egy kiskanál mustárt, sót, törött borsot. Öt percig lassan forraljuk, majd a zöldbabot beletéve, még 5-10 percig együtt pároljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg zöldbab
- 5 dkg vaj
- 1 fej hagyma
- 2 zöldpaprika
- 4 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál ecetmustár
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-02-27



 47 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 718647