Magyar Ă©telek

Egyéb







Parajfözelék

A megtisztított, megmosott parajt forrásban levő, enyhén sós vízbe tesszük, és fedő nélkül, a forrástól kezdve 2-3 percig forraljuk. Majd fehér rántást készítünk, beletesszük a darált parajt, a péppé szétnyomott fokhagymát, a zsemléket és egy evőkanál vegetát. Tejjel felöntve simára keverjük, megsózzuk, és kevergetve jól összeforraljuk. Tojással, bundás zsemlével különféle sültekkel egyaránt tálalható.
 
Hozzávalók:
- 1 kg paraj
- 3 dkg sĂł
- 8 dkg zsĂ­r
- 12 dkg liszt
- 1 l tej
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 késhegynyi törött bors
- 2 áztatott zsemle
- vegeta

A közzététel dátuma: 2009-02-28



 48 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 700551