Magyar Ă©telek

Egyéb







Pirított spárga szendvics

Fehérkenyér szeleteket alul vékonyan, felül rendesen megvajazunk, és sütőlemezre egymás mellé fektetjük. Minden kenyérre egy-egy szelet főtt sonkát vagy gép sonkát, erre egy sor félujjnyi darabokra vágott, főtt és lecsöpögtetett spárgát rakunk, meghintjük reszelt sajttal, és a sütőben alsó lángon addig sütjük, míg a kenyér alja meg nem pirult és a sajt el nem olvadt a tetején. Tálalás előtt minden szendvicset egy-egy tükör. tojással koronázunk, amitől a szendvics egyszeriben laktató étellé válik, és salátával kitűnő, könnyű ebéd.
 
Hozzávalók: (személyenként)
- 1 szelet kenyér
- 1 szelet sonka
- 5 dkg spárga
- 2 dkg vaj
- 1 tojás

A közzététel dátuma: 2009-03-02



 50 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 709755