Magyar Ă©telek

Egyéb







Pusztai burgonya

A kiolvasztott szalonnakockákkal együtt megpirítjuk a karikára vágott zöldhagymát is, fűszerezzük, majd vízzel felengedve 5 percig főzzük. A kockára vágott burgonyát olajban pirosra sütjük, majd a hagymába keverjük. A sajtot kockára vágva hozzáadjuk, és megszórjuk petrezselyemzölddel. Fedő alatt, kis lángon addig melegítjük, ameddig a sajt meg nem olvadt.
 
Hozzávalók:
- 10 dkg szalonna
- 4 zöldhagyma
- 50 dkg héjában főtt burgonya
- 4 evőkanál olaj
- 15 dkg trappista sajt
- 1 csomĂł petrezselyem
- só, bors, pirospaprika, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2009-03-03



 51 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 700515