Magyar ételek

Egyéb







Rakott kelvir√°g

A karfiolt r√≥zs√°ira szedj√ľk, √©s megfŇĎzz√ľk s√≥s v√≠zben. Egy kev√©s petrezselymes zs√≠rban az apr√≥ra v√°gott gomb√°t megp√°roljuk, √©s √∂sszekeverj√ľk 3-4 fŇĎtt, √°tt√∂rt burgony√°val. A kem√©ny toj√°sokat karik√°ra v√°gjuk. Egy l√°bast kizs√≠rozunk, belerakunk egy sor karfiolt, n√©h√°ny toj√°sszeletet, majd r√°ken√ľnk a gomb√°s burgony√°b√≥l, megint karfiol k√∂vetkezik √©s √≠gy tov√°bb. Fel√ľl karfiol legyen. A tejf√∂lt √∂sszekeverj√ľk az olvasztott vajjal, √©s a karfiolra √∂ntj√ľk, majd a s√ľtŇĎben r√≥zsasz√≠nŇĪre pir√≠tjuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg karfiol
- 10 dkg gomba
- 3-4 burgonya
- 2 toj√°s
- 2 dl tejföl
- 3 dkg vaj
- petrezselyem, só, zsír

A közzététel dátuma: 2009-03-06



 55 

Összesen: 103 db




Magyar ételek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 719302