Magyar Ă©telek

Egyéb







Rakott sonkás burgonya

A burgonyát meghámozzuk, karikákra vágjuk, enyhén megsózzuk. A hagymát is vékony karikákra szeljük, és szintén sózzuk. A tarját ujjnyi széles metéltre vágjuk. Tűzálló tálat kivajazunk, aljára burgonyát terítünk, erre sonkát, hagymát rétegezünk, majd ugyanebben a sorrendben megismételjük (a legtetejére burgonya kerüljön). A tojásokat felverjük, enyhén megsózzuk (vigyázzunk, mert a sonka és a sajt is sós!), elkeverjük a tejföllel, a reszelt sajttal, ráöntjük a burgonyára, majd előmelegített sütőben megsütjük.
 
Hozzávalók:
- 25 dkg főtt füstölt tarja (vagy sonka)
- 75 dkg burgonya
- 3 db vöröshagyma
- 4 tojás
- 2 dl tejföl
- 15 dkg reszelt sajt
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-03-07



 56 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 700537