Magyar Ă©telek

Egyéb







Rakott zöldbab

Az apróra vágott sertéshúst forró olajban pirosra pirítjuk, hozzáadjuk a nagy fej karikákra vágott vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával és fölengedjük egy kevés húslevessel, hozzátesszük a paradicsomot és a fűszereket. A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a rizst külön húslevesben megpároljuk. Kivajazott tűzálló tálba egy sor rizst terítünk, erre a hús sűrűjét, erre a zöldbabot, majd újra rizst és a maradék húslevet. Ráöntjük a tojással elkevert tejfölt, és a sütőben átsütjük.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg zöldbab
- 50 dkg sertéscomb vagy lapocka
- 1/2 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kanál pirospaprika
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 20 dkg rizs
- 1 dl tejföl
- 1 tojás
- 2 dkg vaj
- 1 dl hĂşsleves
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-03-09



 58 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 725000