Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás egytál

A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, és egy kevés olajban egy kicsit megpirítjuk. A vöröshagymát apróra vágva hozzáadjuk, egy kicsit ezzel is pirítjuk, majd belekeverjük a zúzott fokhagymát és az apró kockára vágott sonkát vagy füstölt tarját. Teszünk még bele egy apró kockákra vágott zöldpaprikát, egy kevés vizet, és fedő alatt puhára pároljuk. Ezután adunk hozzá két feldarabolt paradicsomot. Két tojást jól felverünk, ráöntjük, és amikor megkeményedett, bőségesen meghintjük apróra vágott zöldpetrezselyemmel.
 
Hozzávalók:
- 15 dkg főtt füstölt tarja
- 1 zöldpaprika
- 25 dkg burgonya
- 1/2 dl olaj
- 1 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 paradicsom
- 2 tojás
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-03-17



 66 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 725460