Magyar Ă©telek

Egyéb







SĂłlet

Az előző nap beáztatott babot összekeverjük az árpakásával. A hagymát apróra vágva a zsírban megpirítjuk, paprikával meghintjük. A húsokat darabokra vágjuk, mint a pörköltnek szoktuk, de hagyhatjuk egészben is. Mindezeket egy háromliteres lábosban vagy fazékban összekeverjük, a liszttel meghintjük, bőven öntünk rá vizet, és feltesszük főni. Mikor félig megfőtt, forró sütőbe tesszük, ha szükséges, a vizet pótoljuk, és kb. 1 óra hosszat sütjük.
 
Hozzávalók:
- 40 dkg fehér száraz bab
- 10 dkg árpakása
- 25 dkg kövér libahús
- 20 dkg sertésoldalas (lehet füstölt is)
- 8 dkg zsĂ­r
- 1 kanál liszt
- 1 fej hagyma
- pirospaprika, sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-03-23



 65 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 719251