Magyar Ă©telek

Egyéb







Spárgapörkölt

Zsírban megfonnyasztott, apróra vágott hagymát meghintünk paprikával, beletesszük a darabokra vágott spárgát. Egy kevés vízzel puhára pároljuk. Tűzálló tálat zsírral kikenünk, közepébe helyezzük a spárgát, köréje koszorú alakban a közben puhára főtt, megtisztított, négy részre vágott burgonyát. A megmaradt levet tejföllel és tojással elkeverve a tálra öntjük. Sütőben pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 kg spárga
- 1 kg burgonya
- 2 dl tejföl
- 2 tojás
- hagyma, paprika, sĂł, bors, zsĂ­r

A közzététel dátuma: 2009-03-26



 75 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 708169