Magyar Ă©telek

Egyéb







Spárga vajas morzsával

Bő, gyengén sózott és cukrozott, forrásban levő vízbe tesszük a megtisztított spárgát, amelyet előzőleg lazán kötegekbe kötöttünk. Felforrás után takaréklángon tovább főzzük. Ha megpuhult, saját főzőlevében tartjuk a tálalásig. Elkészítjük a vajas morzsát. Vajat hevítünk, hozzáadjuk a morzsát, és aranysárgára pirítjuk. A főtt csirágot lapáttal óvatosan kiemeljük, lecsurgatjuk, tálra tesszük, a kötözőzsineget levágjuk róla. A fej felöli részét leöntjük a forró vajas morzsával, és azonnal tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg spárga
- 10 dkg vaj
- cukor, sĂł, morzsa

A közzététel dátuma: 2009-03-27



 73 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 719535