Magyar Ă©telek

Egyéb







Tejfölös újburgonya

A zsírban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, meghintjük egy késhegynyi pirospaprikával, hozzáadjuk a feldarabolt újburgonyát, megsózzuk, majd lefedve, egy kevés vízzel puhára pároljuk. Mikor megpuhult, belekeverjük a kockákra vágott kemény tojásokat, meghintjük vagdalt petrezselyemmel, ráöntjük a tejfölt, meghintjük reszelt sajttal, és sütőbe tesszük annyi időre, hogy a sajt egy kissé megpiruljon rajta.
 
Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 1 evőkanál zsír
- 1 kis fej Ăşjhagyma
- 3 tojás
- 3 dl tejföl
- 1 csomĂł petrezselyem
- pirospaprika, sĂł

A közzététel dátuma: 2009-04-03



 82 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 719585