Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltött burgonya

A combból, hagymából, paprikával, a szokásos módon pörköltet készítünk, és a húst apróra daraboljuk. A burgonyát nyersen meghámozzuk, a tetejéről hosszában egy vékony lapocskát levágunk, és a közepét kivájjuk. Egy mély tepsit kizsírozunk, és kibéleljük a kivájt burgonyaforgáccsal, a tetejére sorjában lerakjuk a kivájt burgonyát, melynek a belsejét megtöltjük a megvagdalt pörkölttel, majd a lapocskákkal befedjük őket. Sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük, végül leöntjük a tejföllel összekevert pörkölt levével. A sütőbe visszatéve a tetejét még néhány percig pirítjuk.
 
Hozzávalók:
- 40 dkg sertéscomb
- 2 dl tejföl
- 8 burgonya
- zsĂ­r, hagyma, pirospaprika, stb.

A közzététel dátuma: 2009-04-09



 88 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 719543