Magyar ételek

Egyéb







Gombával töltött karalábé

Apr√≥, gyenge, egyforma karal√°b√©kat vesz√ľnk, megh√°mozzuk, √©s kiv√°jjuk a k√∂zep√©t. A kiv√°jt r√©szeket megvagdaljuk, √©s petrezselymes zs√≠rban az apr√≠tott gomb√°val megp√°roljuk. Adunk hozz√° egy eg√©sz toj√°st, egy kis tejf√∂lt, zsemlemorzs√°t, √©s megt√∂ltj√ľk vele a karal√°b√©kat. Kizs√≠rozott t√°lba rakjuk, a tetej√©t zsirad√©kkal √©s tejf√∂llel meglocsoljuk, morzs√°val meghintj√ľk, 25-30 percig s√ľtj√ľk.
 
Hozzávalók:
- 8 karalábé
- 10 dkg gomba
- 1 toj√°s
- tejföl, zsemlemorzsa, zöldpetrezselyem, zsír, só

A közzététel dátuma: 2009-04-11



 15 

Összesen: 103 db




Magyar ételek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 724953