Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltött zeller

A szép nagy zellergumókat meghámozzuk, kettévágjuk, és sós vízben egy negyedóráig főzzük. Ezután közepüket egyenként kivájjuk, apróra vágjuk, elkeverjük a darált hússal, apróra vágott, kevés olajon megpárolt vöröshagymával, sóval, törött borssal, kevés pirospaprikával és a kivájt zellerekbe púposan visszatöltjük. Tűzálló tálat olajjal megkenünk, sorba rétegezve tálaljuk a zellert. Egy húsleveskockát feloldunk kevés vízben, ezzel felöntjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Kevés margarinból, egy kanál liszttel rántást készítünk, a párolólével felengedjük, és a tálra öntjük.
 
Hozzávalók:
- 4 db zeller
- 20 dkg darált hús
- 1 tojás
- 1 vöröshagyma
- 1 hĂşsleveskocka
- 3 dkg Rama margarin
- 1 kanál liszt
- só, törött bors, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2009-04-16



 94 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 720397