Magyar Ă©telek

Egyéb







Váradi rakott káposzta

A fehér- és piros káposztát külön-külön legyaluljuk, sós vízzel leforrázzuk. A hagymát feldaraboljuk, egy kevés olajban üvegesre pároljuk az almával, egy csipet cukorral, egy kevés ecettel és sóval. Mély tűzálló tálat kivajazunk, megszórjuk zsemlemorzsával, aljára egy sor fehér káposztát rakunk, tejföllel megöntözzük. Erre rátesszük a közben megpárolt rizst pirított csirkemájjal keverve, majd lefedjük vörös káposztával. Párolt hagymán pirítjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverünk 2 egész tojást, és rövid ideig ezzel is pirítjuk. A vörös káposztára rakjuk, majd ismét fehér káposztát és tejfölt rakunk rá. Morzsával meghintjük és a sütőben megsütjük.
 
 

A közzététel dátuma: 2009-04-20



 98 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 700529