Magyar Ă©telek

Egyéb







Vitaminos burgonya

A burgonyákat folyó vízben, kefével nagyon alaposan megmossuk, és hosszában kettévágjuk. Vágott oldalukkal felfelé tepsibe helyezzük, tetejüket megkenjük vajjal, megsózzuk, és szórunk rá egy kevés köménymagot, majd kb. 45-50 percig sütjük. Közben a petrezselymet, a metélőhagymával jó apróra vagdaljuk, elkeverjük a krémtúróval, néhány evőkanál olvasztott vajjal, a zúzott fokhagymával és sóval. Lehűtve adjuk a burgonya mellé. Nagyon ízletes, vitamindús és olcsó vacsora.
 
Hozzávalók:
- 8 db nagyobb burgonya
- 5 dkg vaj
- 25 dkg krémtúró
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 1 csokor metélőhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, köménymag

A közzététel dátuma: 2009-04-22



 100 

Összesen: 103 db




Magyar Ă©telek
Zöldséges ételek


Látogatók száma: 708192