Magyar Ă©telek

Egyéb







Erdélyi kapros juhtúrós galuska

A lisztből két tojással galuskát keverünk, megfőzzük, és leszűrve leöblítjük. Közben a füstölt szalonnát apró kockákra vágva kisütjük és összekeverjük vele a galuskát. Tejfölt is tehetünk rá. Megsózzuk, és zománcozott tepsiben szétterítjük. Elmorzsoljuk rajta a juhtúrót. Apróra vágott zöld kaporral megszórjuk. Az így elkészített galuskát előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 10-15 percig takaréklángon sütjük.
 
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 2 tojás
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1-2 kanál tejföl
- 20 dkg juhtĂşrĂł
- 1 csomĂł kapor
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-04-28



 3 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 708308