Magyar Ă©telek

Egyéb







Háromszéki palacsinta

A csirke húsosabb részeiből rendes, hagymás, paprikás csirkepörköltet készítünk. Ha már puha, kicsontozzuk, és a húst rövid lére pároljuk, tejfölözzük. A lisztből, tojásból, tejből palacsintatésztát készítünk, megsütjük a palacsintákat, és széles csíkokra szeleteljük. Összekeverjük a csirkepaprikással, leöntjük tejföllel és sütőben vajjal kikent tűzálló tálban, aranysárgára sütjük.
 
Hozzávalók:
- 16 dkg liszt
- 2 tojás
- 50 dkg csirke pörkölt
- 2 dl tejföl
- 1 dl olaj
- sĂł, tej

A közzététel dátuma: 2009-04-30



 5 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 732617