Magyar Ă©telek

Egyéb







HĂşsos batyu

A lisztet, margarint, citromlevet, ecetet, tejfölt, előző nap összedolgozzuk, és másnapig hűtőszekrényben pihentetjük. A sült húst ledaráljuk, a vöröshagymát kevés olajon megpároljuk, majd elkeverjük a paradicsompürével, fűszerekkel, 1 nyers tojással, paprika krémmel, a tejföllel. A sűrű masszából 1-1 halmot teszünk a vékonyra kinyújtott és téglalap alakúra vágott tésztalapokra. A szeleteket megkenjük tojásfehérjével, és befordítjuk. A szeleteket lenyomkodjuk, hogy jól összeragadjanak, tetejét megkenjük tojássárgájával, majd forró sütőben pirosra sütjük. Jégbe hűtött vegyes salátával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 30 dkg sertés sült
- 1 evőkanál reszelt hagyma
- 30 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 1 kanál citromlé
- 1 kávéskanál paradicsompüré
- 2 dl tejföl
- 2 tojás
- 1 mokkáskanál piros arany.
- ecet

A közzététel dátuma: 2009-05-01



 6 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 701255