Magyar Ă©telek

Egyéb







HĂşsos makarĂłni

A húst sütőben szép pirosra sütjük, majd vékony csíkokra fölszeleteljük (Készíthető maradék húsból is.) A tojássárgákat elkeverjük egy evőkanál vajjal, megsózzuk, megborsozzuk, hozzákeverjük a húst. A makarónit sós vízben megfőzzük, jól lecsöpögtetjük, és a húshoz keverjük. Mély tűzálló tálat megolajozunk, megszórjuk zsemlemorzsával, és beletesszük a húsos makarónit. Sütőben 25-30 percig sütjük.
 
Hozzávalók:
- 30 dkg sertéshús (lapocka)
- 3 tojássárgája
- 1 evőkanál vaj
- 2 kanál zsemlemorzsa
- 1 dl olaj
- 25 dkg makarĂłni
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-05-02



 7 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 708321