Magyar Ă©telek

Egyéb







Húsos zöldbabos metélt

A húst apró kockákra vágjuk, és a forró olajban üvegesre párolt vöröshagymára tesszük. Megszórjuk pirospaprikával, rátesszük a paradicsompürét, zöldbabot és burgonyát is. Egy kevés vízzel puhára pároljuk. Megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk szurokfűvel. Egy kevés lisztet hintünk rá, és elkeverjük A makarónit sós vízben megfőzzük, elkeverjük a fenti anyagokkal, megszórjuk reszelt sajttal, és tűzálló tálban, a sütőben, átforrósítjuk.
 
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 2 kanál paradicsompüré
- 1 nagy fej vöröshagyma
- sĂł, bors
- 25 dkg széles metélt
- 15 dkg reszelt sajt
- 1 mokkáskanál szurokfű vagy majoránna
- 1 dl olaj
- 1 dkg pirospaprika
- 30 dkg zöldbab
- 20 dkg burgonya

A közzététel dátuma: 2009-05-03



 8 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 720146