Magyar Ă©telek

Egyéb







Rakott hĂşsos palacsinta

Az olajban nagy lángon megpirítjuk a húst, a reszelt hagymát, majd hozzáadjuk a reszelt zellert, a reszelt sárgarépát, és néhány percig együtt pirítjuk. Ezután tesszük bele a paradicsompürét, sót, borsot, az elkapart fokhagymát, a rozmaringot, az apróra vágott petrezselymet, és lefedve, kis lángon, legalább 1 óra hosszat pároljuk. Addig megsüthetjük a palacsintát, és megreszeljük a sajtot. Lapos kerek tálra (tűzálló) teszünk egy palacsintát, és megkenjük a húsos mártással, meghintjük reszelt sajttal, majd ismét 1 palacsinta következik, és így folytatjuk minden palacsintát megkenve, meghintve, végül az utolsó palacsintát megöntözzük tejföllel, megszór juk sajttal, és a sütőben átsütjük, de nem pirítjuk.
 
Hozzávalók:
- 10 dkg darált hús
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej hagyma
- 1 zeller
- 1 sárgarépa
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kis doboz paradicsompüré
- 10 dkg sajt
- 1 dl tejföl
- 1 kis ág rozmaring
- 6-8 palacsinta.
- petrezselyem, sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-05-07



 13 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 708341