Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás sajtos metélt

A sonkacsíkokat 10 dkg vajban világosra sütjük, tejszínnel leöntjük, borssal ízesítjük, és kis lángon egy keveset főzzük. A finommetéltet bő, forró vízben kifőzzük, leöblítjük, és az ízesített mártással és sajttal rétegesen lerakjuk. A megmaradt vajat a tálkában megbarnítjuk, a zsályaleveleket beletesszük, és a tésztára öntjük. Salátával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 25 dkg finom metéltre vágott főtt sonka
- 20 dkg vaj vagy margarin
- 2,5 dl tejszĂ­n
- 50 dkg finommetélt
- 20 dkg reszelt sajt
- néhány friss zsályalevél, só, bors

A közzététel dátuma: 2009-05-12



 18 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 701238