Magyar Ă©telek

Egyéb







Szárnyas rizottó

A csirkehúst csontlében vagy húslevesben (ami készülhet húsleveskockából is) puhára főzzük, leszedjük a csontokról, és feldaraboljuk. A gombát olajban pirított hagymán megpároljuk. A rizst egy kevés zsiradékon megfuttatjuk, és húslével felöntve megpároljuk. Ha megpuhult, hozzákeverjük a csirkehúst, a gombát, a párolt zöldborsót, zöldséget, sót, borsot, az apróra vágott zöldpetrezselymet, és a reszelt sajt felét. Tűzálló tálba tesszük, tetejét megszórjuk reszelt sajttal, átsütjük és tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 35 dkg csirke
- 12 dkg rizs
- 1/2 dl olaj
- 3 dkg vaj
- 1 kis fej hagyma
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 csipet majoránna
- 10 dkg zöldborsó
- 10 dkg vegyes zöldség
- sĂł, bors, szerecsendiĂł

A közzététel dátuma: 2009-05-14



 20 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 732596