Magyar Ă©telek

Egyéb







SzĂ­ves derelye

A sertés szívet puhára főzzük, megdaráljuk, és finomra vágott hagymával lepirítva, sóval, borssal ízesítjük. A gyúrt tésztát kinyújtjuk, a masszával derelyeszerűen megtöltjük, sós vízben kifőzzük. Tálaláskor megvajazzuk, és tejfölt adunk hozzá.
 
Hozzávalók:
- 50 dkg sertésszív
- 10 dkg vaj
- 10 dkg zsĂ­r
- 5 dkg hagyma
- 40 dkg liszt
- 3 dkg sĂł
- 1 g bors
- 1/2 csomó petrezselyemzöld
- 2 tojás
- 4 dl tejföl

A közzététel dátuma: 2009-05-15



 21 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 701249