Magyar Ă©telek

Egyéb







Orosházi húsos gombóc

A húsból pörköltet készítünk. Levét leöntjük, és a húst apróra vagdaljuk. A burgonyás tésztát kinyújtjuk, 5x5 cm-es négyzeteket vágunk és elosztjuk rajta a vagdalt húst. Gombócokat formálunk belőle, és vízben kifőzzük. Tűzálló tálca rakjuk, ráöntjük a tejföllel elkevert pörköltlevet, majd a sajttal megszórva átsütjük.
 
Hozzávalók:
- burgonyás tészta
- 30 dkg sertéslapocka
- 1 hagyma
- 1 evőkanál olaj
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- 1 dl tejföl
- 5 dkg reszelt sajt
- sĂł, bors, pirospaprika, petrezselyem

A közzététel dátuma: 2009-05-16



 10 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Rizses, tésztás egytálételek


Látogatók száma: 701237