Váradi juhtúrós puliszka
Egy liter sĂłzott vizet forralunk. BeleeresztjĂĽk a kukoricalisztet, állandĂł keverĂ©s mellett felforraljuk, Ă©s sűrűre fĹ‘zzĂĽk. A fĂĽstölt szalonnát aprĂł kockákra vágjuk Ă©s kisĂĽtjĂĽk. TűzállĂł tálat kikenĂĽnk szalonnazsĂrral. A megmaradt zsĂrba mártott evĹ‘kanállal nagy galuskákat szaggatunk a kukoricapĂ©pbĹ‘l, Ă©s a tűzállĂłtálba rakjuk. Közben meghintjĂĽk tĂşrĂłval Ă©s töpörtyűvel. Hagymás, mártásos hĂşsokhoz köretkĂ©nt is adhatjuk. HozzávalĂłk: - 50 dkg kukoricaliszt - 20 dkg fĂĽstölt szalonna - 25 dkg juhtĂşrĂł - sĂł
A közzététel dátuma: 2009-05-17
|
Összesen: 22 db
|
|
Rizses, tésztás egytálételek
|
|