Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás máj

A gombát finomra szeleteljük, és kevés zsírban párolt reszelt hagymára tesszük. Pároljuk, zsírjára sütjük, megsózzuk, megborsozzuk. A lisztbe mártott májszeleteket kevés zsírban hirtelen kisütjük, majd elosztjuk rajtuk a pirított gombát és forrón tálaljuk. Nagyon vékonyra szelt szalonnaszeletre vékony májszeletet helyezünk, felcsavarjuk, megtűzzük fogvájóval vagy hústűvel, és forró zsírban rövid ideig sütjük.

Hozzávalók:
- 60 dkg máj
- 20 dkg gomba
- 8 dkg zsĂ­r
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 evőkanál liszt
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-01-22



 5 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Belsőségek


Látogatók száma: 701110