Magyar Ă©telek

Egyéb







Kapuvári böllérmáj

A májat felvagdaljuk vékony csíkokra, a velőt leforrázzuk, leszedjük hártyáit és kicsit elvagdaljuk. A hagymát finomra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk. Rátesszük a májat, erős tűzön 5 percig pirítjuk, majd meghintjük pirospaprikával. Hozzáadjuk a velőt, együtt pirítjuk, megsózzuk, jól megborsozzuk, és hozzákeverjük a paradicsomot, zöldpaprikát, melyet már előre megfuttatunk kevés zsiradékban. Főtt burgonyával, vegyes csalamádéval tálaljuk.

Hozzávalók:
- 50 dkg sertésmáj
- 40 dkg velő
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db zöldpaprika
- 2 db paradicsom
- 1 dl olaj
- 1 evőkanál pirospaprika
- só, törött bors, majoránna

A közzététel dátuma: 2011-01-23



 6 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Belsőségek


Látogatók száma: 731938