|
Kapuvári böllérmáj
A májat felvagdaljuk vékony
csĂkokra, a velĹ‘t leforrázzuk, leszedjĂĽk hártyáit Ă©s kicsit elvagdaljuk.
A hagymát finomra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk. Rátesszük a májat,
erĹ‘s tűzön 5 percig pirĂtjuk, majd meghintjĂĽk pirospaprikával.
Hozzáadjuk a velĹ‘t, egyĂĽtt pirĂtjuk, megsĂłzzuk, jĂłl megborsozzuk, Ă©s
hozzákeverjük a paradicsomot, zöldpaprikát, melyet már előre
megfuttatunk kevés zsiradékban. Főtt burgonyával, vegyes csalamádéval
tálaljuk.
Hozzávalók: - 50 dkg sertésmáj - 40 dkg velő - 2 fej vöröshagyma - 2 db zöldpaprika - 2 db paradicsom - 1 dl olaj - 1 evőkanál pirospaprika - só, törött bors, majoránna
A közzététel dátuma: 2011-01-23
|
Összesen: 30 db
|
|
|
|