Magyar Ă©telek

Egyéb







Paprikás májkrokett

A májat ledaráljuk, egy tálba tesszük. A burgonyát meghámozzuk, majd finom reszelőn megreszeljük, levét kinyomkodjuk, sóval, borssal fűszerezzük, meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, a tojások sárgáját, keményre felvert habját, majd összekeverjük a májjal. Kanállal szaggatva, forró olajban kisütjük.

Hozzávalók:
- 35 dkg sertésmáj
- 5 db nyers burgonya
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
- 3 db tojás
- só, törött bors, olaj

A közzététel dátuma: 2011-01-29



 12 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Belsőségek


Látogatók száma: 708961