Magyar Ă©telek

Egyéb







Rumos máj

A májat kisujjnyi hosszú, vékony szeletekre vágjuk, a szalonnát feldaraboljuk, zsírját kiolvasztjuk. Rátesszük a májat, és a forró zsírban hirtelen megforgatjuk, majd lefedjük. Ha zsírjára sült, rátesszük a rumot, a zúzott fokhagymát, megborsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Előmelegített forró tálra borítjuk, s tálon megsózzuk, meghintjük pirospaprikával, és sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 60 dkg sertésmáj
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl rum
- só, törött bors, paprika

A közzététel dátuma: 2011-02-01



 15 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Belsőségek


Látogatók száma: 701098